Schouwen & Accessoires

We beschikken over een breed scala (> 300) aan oude en antieke open schouwen. Deze collectie wordt constant aangevuld met unieke stukken vanuit verschillende delen van de wereld. Het grootste deel van onze schouwen komt voornamelijk uit Frankrijk, vooral omdat enkele belangrijke Franse heersers, zoals Lodewijk XIV en Lodewijk XV, hier een sterke interesse in hadden ontwikkeld. Ze brachten de beste vakmensen naar het hof om hun paleizen te voorzien van prachtige Franse schouwen. Deze trend werd snel opgepikt door welgestelde edelen en nobele families, wat Frankrijk tot de belangrijkste bron maakt voor onze collectie van oude en antieke schouwen.

In ons assortiment treft u:

  • Marmeren haarden
  • Zandstenen haarden
  • Marmerstenen haarden
  • Houten haarden
  • Haard accessoires

Voor actuele prijzen en voorraden adviseren wij u om altijd contact met ons op te nemen. Op onze webshop treft u namelijk enkel voorbeelden van de reikwijdte die wij u kunnen bieden.

Indien u op zoek bent naar een specifieke schouw, dan maken wij graag nader kennis om samen met u uw behoeften te inventariseren. Aansluitend zullen wij een prospectus voor u opstellen, welke specifiek is afgestemd op uw wensen. Bezichtigingen zijn te allen tijde op afspraak mogelijk.

 

Schouwen & Accessoires