Art sourcing: Ontdek hoe wij van uw kunstwens onze missie maken…

Indien u op zoek bent naar een passend kunstwerk voor in uw huiskamer of een grote sculptuur voor uw landgoed, dan zijn wij in staat om u te bedienen.

Alvorens wij onze zoektocht starten, zullen wij u bezoeken om samen met u zorgvuldig uw behoeften te inventariseren. Wellicht gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een botanisch thema binnen het impressionisme, of een werk van een specifieke artiest. Wat uw voorkeur ook mag zijn, wij zullen vervolgens binnen ons netwerk van kunstenaars, veilingplatforms, antiquairs en overige kanalen op zoek gaan naar werken die corresponderen met uw voorkeuren. Aansluitend zullen wij u persoonlijk een prospectus overhandigen met daarin opgenomen de specificaties van de geselecteerde werken. Indien een werk uit deze selectie uw voorkeur heeft, bestaat er een mogelijkheid tot bezichtiging dan wel aankoop. Waarbij wij overigens zorg zullen dragen over de logistieke verwerking dan wel de plaatsing.

Zo mochten wij recent sculpturen leveren bij Kasteel Doenrade (Saillant Hotel). Een set bestaande uit hardstenen leeuwen, welke de hoofdingang op imposante wijze mogen sieren. Daarnaast vond ook “Het huis te Elsoo” zijn weg terug naar huis, en mag het nu zijn rechtmatige plaats claimen in Kasteel Elsloo. Tevens hebben we ook diverse particulieren mogen begeleiden bij het selectie- en aankoopproces van kunst.

 

Indien u advies wilt ontvangen of reeds een uitgesproken voorkeur heeft, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij staan u dan ook graag te woord.

Art sourcing