Wij bezoeken u om samen uw kunst te inventariseren. Aansluitend beoordelen wij of de kunst verkoopwaardig is. Indien verkoopwaardig, dan specificeren wij de werken en maken we foto’s op locatie. De kunst blijft aansluitend in uw bezit. Uiteraard zullen wij uw discretie waarborgen.

Aan de hand van de specificaties zullen wij de waarde van de werken beoordelen. Indien het kunst betreft van kunstenaars die RKD geregistreerd zijn, dan laten wij het werk taxeren. Hier zijn overigens geen additionele kosten aan verbonden.

Zodra alle waarden inzichtelijk zijn, zullen wij zorgvuldig onze verkoop- en veilingkanalen selecteren. Parallel zullen wij uw kunst promoten via ons netwerk, onze Social Media kanalen en onze webshop.

U ontvangt periodiek een overzicht met daarin vermeld de progressie van de verkoop.

Zodra een werk verkocht is, ontvangt u van ons een bericht. Aansluitend komen wij het werk bij u afhalen, ontvangt u het verkoopbewijs alsmede het bedrag en dragen wij verder zorg over de verzending. U hoeft dus helemaal niets te doen.

Onze commissie is afhankelijk van de aard en de hoeveelheid kunst, deze varieert tussen de 10-20%.

Indien u advies wilt ontvangen of reeds een uitgesproken voorkeur heeft, neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij staan u dan ook graag te woord.

Particuliere kunstverkoop