• Gerenommeerde wijn & kunst
  • Kunst bezichtigen op afspraak
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Beschermd verpakt en mogelijkheid tot verzekerde verzending
  • Gerenommeerde wijn & kunst
  • Kunst bezichtigen op afspraak
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
  • Beschermd verpakt en mogelijkheid tot verzekerde verzending

Onze filosofie | Hoogstaande wijn en verfijnde kunst voor toegankelijke prijzen

Sophistiqué (Frans: élégant - elegant/très compliqué - geavanceerd) is geboren uit de liefde voor hoogstaande wijnen en verfijnde kunst. Zoals wijn een expressie is van zijn terroir, zo is kunst een expressie van het samenspel tussen ratio en emotie. Twee werelden die zich verenigen onder de gedeelde noemer expressie.

Genieten van wijn en kunst hoeft echter geen elitaire aangelegenheid te zijn. Daarom koesteren wij het ideaal om het hoogste segment toegankelijk te maken voor iedereen. Door het reduceren van overheadkosten en ons effectieve inkoopbeleid streven wij ernaar om het hoogste segment voor iedereen toegankelijk te maken.

Ons wijn assortiment

Hoogstaand in kwaliteit

In Vino Veritas | Wij laten de kwaliteit van onze wijn het woord doen

In Vino Veritas is een Latijns spreekwoord dat; “In wijn zit de waarheid” betekent. Het spreekwoord vindt zijn oorsprong uit een passage van het werk “Naturalis Historia” (XIV, 141) van Plinius de Oudere, en wel uit de tekst; “Volgoque veritas iam attributa vino est”, wat betekent; “In het algemeen wordt de waarheid aan de wijn toegeschreven”. Wij zoeken de waarheid in kwaliteit. Zodoende treft u in ons assortiment de beste vintage wijnen van gerenommeerde Chateaus, maar ook nieuwe wereld wijnen en champagnes.

Onze wijnen worden geconserveerd in een wijnklimaatkast bij een temperatuur van 14 C. Zo controleren en bewaken wij de kwaliteit van onze wijnen.

Ons kunst repertoire

Verfijnd en elegant

Kunst bezichtigen op afspraak

Kunst dient te worden beleefd, het dient te worden gevoeld. Alvorens u overgaat tot de aanschaf van een werk, heeft u bij ons de mogelijkheid om het werk in alle rust en onder het genot van een heerlijk glas wijn te aanschouwen. Zo kunt u er zeker van zijn dat het werk goed bij u past alvorens u ons atelier verlaat.

Contact

Indien u behoefte heeft aan een kunstbezichtiging, neem dan contact met ons op. U kunt daarvoor gebruik maken van ons contactformulier, onze e-mail account, onze Social Media kanalen of simpelweg door ons telefonisch te benaderen. Zie ons Impressum voor onze contactgegevens. Wij ontvangen u graag als onze gast.