Wij willen onze afvalstroom zoveel mogelijk reduceren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om enkel gerecycled verpakkingsmateriaal te gebruiken. Voor de verzending van onze producten gebruiken wij dan ook enkel “tweede kans” dozen, ofwel dozen die nog in een goede staat verkeren.

Ook voor het beschermen van het product recyclen wij zowel plastic als papieren/kartonnen verpakkingsmateriaal. Het vulmateriaal hergebruiken wij dus ook. Dit kan bijvoorbeeld vulmateriaal zijn welke van een andere leverancier afkomstig is, en bij ons dus een nieuw leven ontvangt.

Wij bieden de mogelijkheid om bestellingen verzekerd te verzenden. Indien uw voorkeur uitgaat naar verzekerde verzending, kunt u deze optie selecteren bij uw online bestelling via onze webshop. Uiteraard kunt u de kosten ook via e-mail bij ons opvragen. Voor onze contactgegevens zie ons Impressum.

De kosten voor verzekerde verzending variëren namelijk en zijn afhankelijk van de soort verzekering, het gewicht en de afmeting van de zending.

De gerelateerde kosten zullen eerst door ons worden geïnventariseerd en naar u teruggekoppeld worden via e-mail. Na accordering en betaling van de kosten zal uw zending worden verwerkt.

Wij maken gebruik van de diensten van PostNL. Zie hier de tarieven voor verzekerde verzending via PostNL.

Wij verzenden onze producten via PostNL. PostNL is door de rijksoverheid aangewezen als bedrijf dat is belast met het uitvoeren van de universele postdienst (UPD). Dat houdt onder andere in dat het bedrijf zes dagen per week post dient te bezorgen en brievenbussen dient te legen en minimaal 95% van de aangeboden post de volgende bezorgdag dient te bezorgen. Verder moet PostNL minimaal 2000 dienstverleningspunten hebben, PostNL heeft 2400 postkantoren en er zijn 225 businesspoints.

Na verzending zullen wij u voorzien van de Track & Trace gegevens, zodat ook u in staat bent om uw levering te volgen.

Zie onze Verzendings- en Leveringsvoorwaarden voor meer informatie.

Wij bieden u ook de gelegenheid om het product zelf af te halen in ons atelier in Brunssum.

Indien uw voorkeur hiernaar uitgaat, kunt u dit gedurende het online bestelproces aangeven. Aansluitend zullen wij u schriftelijk informeren wanneer het product klaar is om afgehaald te worden.

Uiteraard zullen wij uw discretie waarborgen en zal de afhaling in een privécontext plaatsvinden.

Voor onze contactgegevens zie ons Impressum.

Wij bieden u ook de gelegenheid om wijn, kunst of literatuur te bezichtigen alvorens u overgaat tot een aankoop. Een bezichtiging kan plaatsvinden in ons atelier te Brunssum. Indien uw voorkeur hiernaar uitgaat, kunt u dit schriftelijk aangeven. Specifieer in dezen duidelijk het object wat u wenst te aanschouwen. Onze assortiment wordt namelijk bewaard op een externe locatie. Om teleurstellingen te voorkomen willen wij u dan ook vragen om eerst ons online aanbod te bekijken, en vervolgens aan te geven welk object uw interesse heeft gewekt. Aansluitend zullen wij u schriftelijk informeren wanneer de bezichtiging kan plaatsvinden.

Voor onze contactgegevens zie ons Impressum.

Wij bieden u ook de gelegenheid om wijn, kunst of literatuur te reserveren alvorens u overgaat tot een aankoop. Indien uw voorkeur hiernaar uitgaat, kunt u dit schriftelijk aangeven. Aansluitend zullen wij het betreffende object voor u reserveren. De reserveringsperiode zal afgestemd worden op uw wensen.

Uiteraard zullen wij uw discretie waarborgen.

Voor onze contactgegevens zie ons Impressum.