Eerste druk UK Editie The boys from Biloxi John Grisham 2022

€ 29,95
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De nieuwe John Grisham. Het meeslepende verhaal van twee zonen uit immigrantenfamilies die opgroeien als vrienden, maar in de rechtbank tegenover elkaar komen te staan in een gevecht op leven en dood.

Biloxi, Mississippi staat al bijna honderd jaar bekend om zijn witte stranden, luxe resorts en rijke visgronden. Maar het kent ook een duister verleden. Een verhaal van corruptie en criminaliteit, van gokken en prostitutie, illegale stokerijen, drugs en moord. Met de macht in handen van een kleine groep misdadigers van wie gezegd werd dat ze deel uitmaakten van de Dixie Mafia.

Keith Rudy en Hugh Malco zijn jeugdvrienden in Biloxi in de jaren zestig. Ze spelen honkbal samen en zijn een tijdlang onafscheidelijk. Maar daar komt een einde aan. Keiths vader ontwikkelt zich tot een vermaarde aanklager die de strijd aangaat met de georganiseerde misdaad. Hughs vader is de ongekroonde koning van Biloxi’s onderwereld. Keith treedt in zijn vaders voetsporen en gaat rechten studeren. Hugh geeft de voorkeur aan het nachtleven en werkt in de clubs van zijn vader.

Staat: Boek verkeert in goede staat

Kaft: Inclusief stofomslag (In goede staat)

Taal: Engels

Bindwijze: Hardcover

Auteur: John Grisham (1955)

Uitgever: Hodder & Stoughton 2022

Druk: Eerste druk 2022

Pagina’s: 454