Eerste druk US Editie The Value of X Poppy Z. Brite Gesigneerd

€ 49,95
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Hier is de roman die een belangrijk keerpunt markeert in het werk van Poppy Z. Brite. Fans van Brite's eerdere werk zullen merken dat ze volwassener is geworden, gestroomlijnd en dichter bij de kern van de gemeenschappelijke ervaring is gekomen, zonder haar eigen uiterst persoonlijke perspectief op te geven.


Gary en Rickey groeiden op in de Lower Ninth Ward, producten uit New Orleans, net zo zeker als Community Coffee of de Superdome. Ze zijn vrienden sinds hun kindertijd, ze worden geliefden op 16-jarige leeftijd en moeten omgaan met de realiteit van het homo-zijn in een moeilijke buurt, een traditioneel katholiek gezin en de restaurantkeukens waar ze zijn begonnen te werken.


The Value of X is een roman over opgroeien, over het ontgroeien van de sjablonen van familie en samenleving, over de piratenbemanningscultuur die zich achter de schermen van elk restaurant afspeelt. Misschien wel het allerbelangrijkste: het is een roman die New Orleans in een rijker, waarachtiger licht portretteert dan Brite ooit eerder heeft gedaan.


Staat: Boek verkeert in goede staat

Taal: Engels

Bindwijze: Hardcover inclusief stofomslag

Auteur: Poppy Z. Brite (1967)

Uitgever: Subterranean 2003

Druk: Eerste druk US Editie

Pagina’s: 183

Bijzonderheden: Gesigneerd