Marokkaanse lederen portfolio bekleed met bladgoud

€ 49,95
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Een Marokkaanse lederen portfolio bekleed met bladgoud is een kunstzinnig en luxueus accessoire dat vakmanschap en traditioneel vakmanschap combineert. Deze portefeuilles worden vaak met de hand vervaardigd door ambachtslieden in Marokko, die vaak eeuwenoude technieken en ontwerpen gebruiken die al generaties lang worden doorgegeven.


Het leer dat wordt gebruikt voor deze portefeuilles is meestal van hoge kwaliteit en kan verschillende kleuren en texturen hebben, variërend van zacht en soepel tot stevig en duurzaam. Het bladgoud wordt met de hand aangebracht op het leer, waardoor een prachtig en glinsterend effect ontstaat dat een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan het ontwerp.


Naast hun esthetische aantrekkingskracht vertegenwoordigen deze portefeuilles ook de rijke culturele erfgoed van Marokko en de vaardigheden van de ambachtslieden die ze maken. Ze zijn een symbool van vakmanschap, traditie en de kunst van het handwerk, en worden vaak gewaardeerd als waardevolle en decoratieve items die een gevoel van exclusiviteit en prestige uitstralen.


Staat: Portfolio verkeert in goede staat

Herkomst: Marokko (Noord Afrika)

Afmetingen: 33,5 x 24,5 cm (Geschikt voor A4 en kleinere formaten)

Bijzonderheden: Bekleed met 22 karaat bladgoud